Α.Κί.ΔΑ

 

 

 

 

Ποιοι είναι Online

Έχουμε 209 επισκέπτες συνδεδεμένους

 

 

Η γνώμη σας μετρά

Για ποια θα θέλατε να ενημερώνεστε περισσότερο σε αυτή τη σελίδα;


Αποτελέσματα

ΑΚΙΔΑ Facebook

Δελτίο Ενημέρωσης και Κατάρτισης Α.Κί.Δα 126 (28/11/2007)

Εκδίδεται από την Οργανωτική Γραμματεία της Α.Κί.ΔΑ.

 

Θέματα:

1. Πότε θα σταματήσουν επιτέλους να ψεύδονται;

2. Τελευταία νέα από την ΠΟΕΔ.

3. Σχολιάζοντας τα τελευταία νέα από την ΠΟΕΔ.

4. Παγκύπρια Έρευνα Α.Κί.ΔΑ.: Ο λειτουργός της Δημοτικής Εκπαίδευσης έχει φωνή! Καιρός να την ακούσουμε!

5. Ιστοσελίδα Α.Κί.ΔΑ: Πλούσιο Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό

6. Εκδηλώσεις Α.Κί.ΔΑ.

 

 

1. Πότε θα σταματήσουν επιτέλους να ψεύδονται;

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να σχολιάσουμε κείμενο άλλης Κίνησης, γιατί πραγματικά το συγκεκριμένο κείμενο είναι γεμάτο ασύστολα ψεύδη, ακόμα και για το τι ψήφισε η συγκεκριμένη Κίνηση στο ΔΣ της ΠΟΕΔ!

Το κείμενο που ακολουθεί αντιγράφηκε από την ιστοσελίδα της ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ με τίτλο ΠΟΕΔ-ΕΚΛΟΓΕΣ 2008 με την ένδειξη . Λέει το κείμενο (οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας, γιατί κάθε παράγραφος θα σχολιάζεται):

 

«Τη διαδικασία των εκλογών της ΠΟΕΔ το Μάιο του 2008 συζήτησε ανάμεσα σε άλλα το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρία του την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου. Το δικαίωμα ψήφου απασχόλησε ιδιαίτερα έντονα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς αμφισβητήθηκε η δυνατότητα που δόθηκε πριν από 3 χρόνια στους εκπαιδευτικούς που εργάζονται με το καθεστώς του αναπληρωτή, έστω και εάν έχουν εγγραφεί ως μέλη της Οργάνωσης, να ψηφίσουν.»

 

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Το καταστατικό προνοεί ρητώς, ότι για να είναι κάποιος μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να έχει τακτοποιημένες τις συνδρομές του και να βρίσκεται στην Υπηρεσία. Αυτό δεν είναι η ΑΚίΔΑ που το αμφισβήτησε, αλλά οι τρεις Κομματικές Κινήσεις (ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, Αγωνιστική Συνεργασία και ΔΗΚΙ), όταν  το Δεκέμβριο του 2004 (προ των εκλογών του Μάη του 2005), σε μια πρωτοφανή για τα χρονικά της ΠΟΕΔ απόφαση, με πλειοψηφία αποφάσισαν να έχουν δικαίωμα ψήφου συνάδελφοι, οι οποίοι δεν είχαν πληρώσει συνδρομή, ούτε και μπορούσαν να ελέγξουν αν θα πλήρωναν μέχρι τις εκλογές ή και μετά. Από τις εκατοντάδες συναδέλφους που εγγράφηκαν παράτυπα, κανένας δε γνωρίζει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ), τι έγινε με αυτά τα μέλη, αν πλήρωσαν ή πληρώνουν συνδρομές (ευθύνη Γενικού Ταμία/ Αγωνιστική Συνεργασία) ή γιατί δε βρίσκονται στο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ (ευθύνη Γενικού Οργανωτικού / πρόεδρος ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΙΑ)!

 

«Ενάντια στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πάρθηκε το 2005 τάχθηκαν οι Κινήσεις ΔΗΚΙ και ΑΚΙΔΑ, ενώ ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και Αγωνιστική Συνεργασία ζήτησαν όπως επιβεβαιωθεί η απόφαση του 2005 και δοθεί η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα δημόσια σχολεία με το καθεστώς του αναπληρωτή, να ψηφίσουν.»

 

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

 Η ΔΗΚΙ άλλαξε στάση από το 2005 και δηλώνει σήμερα ότι η προηγούμενη απόφαση ήταν παράτυπη, παράνομη και αντικαταστατική! Στάση είχε αλλάξει και η ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και θεώρησε λάθος την απόφαση του 2004. Η θέση της αυτή δηλώθηκε στη Διακινησιακή Επιτροπή Καταστατικού, που για 2 χρόνια μελετούσε επισταμένα τα άρθρα του Καταστατικού και είναι καταγραμμένη στα πρακτικά της Επιτροπής! Ξαφνικά, στην τελευταία συνεδρία της πιο πάνω Επιτροπής η ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ αλλάζει και πάλι θέση. Έτσι επιστρέφει στη «λανθασμένη»(κατά δική της ομολογία) απόφαση του 2004.! ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

 

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ δήλωσε πως στα πλαίσια του Περί Συντεχνιών Νόμου, τα εγγεγραμμένα μέλη σε μια Οργάνωση δεν χάνουν την ιδιότητα του μέλους εάν απολέσουν την εργασία τους, συνεπώς δεν πρέπει να χάσουν και τα δικαιώματα που έχουν ως μέλη. Ταυτόχρονα, τόνισε πως "σε μια περίοδο που το συνδικαλιστικό κίνημα δέχεται σοβαρά πλήγματα και αμφισβήτηση δεν νοείται οι στενές κινησιακές πολιτικές να στερήσουν από την Οργάνωση τη δυνατότητα να αυξήσει τη δύναμή της.

 

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Ο πρώτος που όφειλε να εντοπίσει τα εκατοντάδες μέλη, που παράτυπα συμπεριλήφθηκαν στον εκλογικό κατάλογο του 2005, ήταν ο Γενικός Οργανωτικός της ΠΟΕΔ. Αυτός είναι για τα τελευταία δυόμισι χρόνια ο Πρόεδρος της ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ που δεν έκανε απολύτως τίποτε για το Μητρώο Μελών ΠΟΕΔ, παρά τις κατ΄επανάλειψη εντολές που πήρε από τα σώματα της ΠΟΕΔ! Και αντί να κοκκινίζει από ντροπή και να απολογηθεί στα μέλη της συντεχνίας, (στα άτομα που με συνέπεια εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους έναντι της συντεχνίας), κατηγορεί την Α.Κί.ΔΑ. ότι δε θέλει να εγγράψει νέα μέλη. ΝΤΡΟΠΗ!

 

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ κ. Δημήτρης Μικελλίδης, ενόψει τούτης της διαφοράς, ζήτησε όπως το θέμα παραπεμφθεί στον Έφορο Συντεχνιών. Πρόταση της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ όπως τεθεί ανάλογο ερώτημα στον Έφορο Συντεχνιών και για όσους εκπαιδευτικούς εργάζονται στο Ολοήμερο Σχολείο, απορρίφθηκε.

 

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

Πώς μια τέτοια πρόταση πήρε μόνο 6 ψήφους από τους 25, αφού προωθήθηκε από τις δύο Κινήσεις ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και Αγωνιστική Συνεργασία, που έχουν 13 από τα 25 μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΔ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Αφού οι δύο Κινήσεις, ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και Αγωνιστική Συνεργασία, είχαν παρόντα 13 από τα 25 μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΔ, γιατί δεν ψήφισαν τις προτάσεις που κατέθεσαν, και ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Α.Κί.ΔΑ. (κι όχι του Προέδρου της ΠΟΕΔ, όπως ψευδώς σημειώνεται στο πιο πάνω απόσπασμα!) για παραπομπή του θέματος στον Έφορο Συντεχνιών; Τι τους έκανε να αλλάξουν θέση;

Για τρία χρόνια η Α.Κί.ΔΑ. σιώπησε για να προστατέψει το κύρος της Συντεχνίας στους δύσκολους καιρούς που περνά. Δεν προσέφυγε στον Έφορο Συντεχνιών ή στη Δικαιοσύνη, για να προστατέψει τη Συντεχνία. Δεν μπορεί όμως να ανεχτεί τα ίδια αυτά άτομα, τις ίδιες αυτές Κινήσεις να λοιδορούν σε βάρος της χωρίς απάντηση, χωρίς να υπερασπίσει την αξιοπρέπειά της.

Και για να εξηγούμαστε οριστικά: Πάγια θέση της Α.Κί.ΔΑ., είναι ότι η ΠΟΕΔ έχει υποχρέωση να είναι στο πλευρό και να στηρίζει όχι μόνο τους συμβασιούχους ή τους αντικαταστάτες αλλά ακόμα και τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Δεν είναι ανάγκη να υποχρεώσεις τον αδιόριστο ή τον αντικαταστάτη να πληρώνουν συνδρομή για να τους υποστηρίζεις με όλη σου τη δύναμη, όπως η ΠΟΕΔ έχει υποχρέωση να κάνει.

ΟΤΑΝ Η Α.Κί.ΔΑ. ΨΗΦΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Ο Πρόεδρος της ΠΑΔΕΔ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

ΟΤΑΝ Η Α.Κί.ΔΑ. ΑΝΟΙΓΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Η ΠΑΔΕΔ- ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!

ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ;

ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

 

 

2. Τελευταία νέα από την ΠΟΕΔ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι συναντήσεις με το Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης για τα θέματα της εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης.  Η συνάντηση της περασμένης Τετάρτης επικεντρώθηκε στα κίνητρα για σταθερότητα του προσωπικού και την ενδεχόμενη συμπλεγματοποίηση σχολείων.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΔΟΕ - ΠΟΕΔ

Το φετινό συνέδριο των ΠΟΕΔ-ΔΟΕ θα είναι αφιερωμένο στα Περιβαλλοντικά Θέματα.  Το συνέδριο θα διεξαχθεί στον Πύργο Ηλίας, κοντά στις πυρόπληκτες περιοχές, την ερχόμενη Άνοιξη.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΕΔ

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΔ, που συνεδρίασε στις 22 Νοεμβρίου 2007, πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

(α) ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Να ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας για την εγκύκλιο (αρ. Φακ. 10.1.02.9/2 – 14 Νοεμβρίου 2007) που στάληκε στους διευθυντές σχετικά με την είσπραξη χρημάτων και τήρηση ταμείων.  Η επιστολή κρίθηκε μειωτική και προσβλητική για τα μέλη της ΠΟΕΔ, η οποία είναι έτοιμη να δράσει αποφασιστικά.

(β) ΑΠΟΔΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Το Δ.Σ. αποφάσισε να αναθεωρήσει την παλαιότερη θέση του γι’ αυτό το θέμα (μη αποδοχής των φοιτητών) βάζοντας όμως σειρά προϋποθέσεων και σειρά ρυθμίσεων.

(γ) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

Αποφάσεις:

  • Δάσκαλοι που διορίστηκαν ως τις 31.12.2007 μπορούν να εγγραφούν ως μέλη και να έχουν δικαίωμα ψήφου.
  • Για το δικαίωμα ψήφου αντικαταστατών δασκάλων, το Δ.Σ. κατέληξε όπως το θέμα παραπεμφθεί για απόφαση στον Έφορο Συντεχνιών.
  • Για την προοπτική μετεγγραφής στις προσφυγικές επαρχίες Μόρφου, Κερύνεια και Αμμοχώστου θα ζητείται αποδεικτικό στοιχείο προσφυγικής καταγωγής.
  • Οι ψηφοφόροι θα παρουσιάζουν στα εκλογικά κέντρα, για την ενάσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, αποδεικτικό ταυτότητας.
  • Τα τεχνικά και διαδικαστικά στοιχεία διαφοροποίησης του εκλογικού συστήματος θα συζητηθούν στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΟΕΔ.

 

 

3. Σχολιάζοντας τα τελευταία νέα από την ΠΟΕΔ

Η επιμονή της Α.Κί.ΔΑ. για δύο πολύ σημαντικά θέματα φαίνεται ότι θα φέρει και ουσιαστικά αποτελέσματα πριν το τέλος της χρονιάς:

ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το ακανθώδες θέμα των Σχεδίων Υπηρεσίας ΕΕ, που τόσα έντονα εργάστηκε και προώθησε η Α.Κί.ΔΑ. τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος πριν το κλείσιμο της Βουλής την 31η Δεκεμβρίου 2007.  Ήδη τα προσχέδια κατέφθασαν στην ΠΟΕΔ την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, ενώ έχουν προωθηθεί και στη Γενική Εισαγγελία για επεξεργασία. Αν δεν προκύψει κανένα νομικό κώλυμα θα προωθηθούν για ψήφιση στη Βουλή. Ευχόμαστε να μη βρεθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί συνάδελφοι με οκτώ και πλέον χρόνια, εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι για το επάγγελμά τους! Αρκετά περίμεναν!

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ

Έχουμε ασχοληθεί συστηματικά μέσα από τα φετινά ηλεκτρονικά ενημερωτικά μας δελτία με ορισμένους επιθεωρητές, που με την όλη συμπεριφορά και στάση τους, έπλητταν το κύρος και την αξιοπρέπεια συναδέλφων. Το θέμα τέθηκε και στο ΔΣ ΠΟΕΔ από τους εκπροσώπους της Α.Κί.ΔΑ. και έφερε αποτελέσματα. Μετά τη συνάντηση της Γραμματείας της ΠΟΕΔ με το νέο Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης, ο ΔΔΕ είχε συνάντηση με την Οργάνωση Επιθεωρητών Δημοτικής Εκπαίδευσης και συζήτησαν το όλο θέμα. Αναμένουμε θετικές εξελίξεις.

 

 

4. Παγκύπρια Έρευνα Α.Κί.ΔΑ.: Ο λειτουργός της Δημοτικής Εκπαίδευσης έχει  φωνή! Καιρός να την ακούσουμε!

Πραγματικός καταπέλτης νεαρός συνάδελφος με 1-5 χρόνια υπηρεσίας, που εργάζεται σε σχολείο της υπαίθρου στη Λάρνακα, θίγει τηλεγραφικά, σωρεία θεμάτων:

Ελλιπής ενημέρωση για θέματα που αφορούν το έργο του δάσκαλου

Η άνιση μεταχείριση δασκάλων και καθηγητών

Μισθολογική κλίμακα δασκάλων - καθηγητών

Η άνιση μεταχείριση αντρών και γυναικών

Τα χαμένα χρόνια του στρατού

Καμιά ενημέρωση για το σχέδιο μεταρρύθμισης

Οι αποφάσεις της ΕΕΥ και η αδυναμία του συνδικαλισμού

Ο υποτονικός χαρακτήρας της ΠΟΕΔ!

ΕΡΩΤΗΣΗ (δική μας): Μήπως είναι καιρός να αξιοποιήσουμε την Επίτροπο Διοικήσεως για να προωθήσουμε τα θέματα που θίγει ο συνάδελφος αλλά και πολλά άλλα θέματα που παραμένουν στάσιμα;

 

 

5. Ιστοσελίδα Α.Κί.ΔΑ: Πλούσιο Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό

Στην ιστοσελίδα μας στο www.akida.info θα βρείτε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για πολλά από τα μαθήματα όλων των τάξεων (νέο υλικό για Γλώσσα Στ΄– 4η ενότητα). Επιπλέον, υπάρχει πληθώρα ενημερωτικού υλικού για συνδικαλιστικά θέματα για να είστε πλήρως ενημερωμένοι. 

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να μοιραστούν το υλικό που έχουν με όλους τους συνάδελφους, μπορούν να το αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

 

6. Εκδηλώσεις Α.Κί.ΔΑ.

 

Σεμινάριο – Εργαστήρι για τις ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 

Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου 2007 (9:15 – 12:30), Δημ.Σχολείο Αγίου Δημητρίου, Λευκωσία

 

Σε αυτό θα παρουσιαστεί από εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης η πιο πάνω εγκύκλιος και θα συζητηθεί το γενικό σκεπτικό της. Το επιμορφωτικό μέρος του σεμιναρίου θα καλύψει ο εισηγητής μας Λούκας Πραστίτης (εκπαιδευτικός, Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του ΘΟΚ), ο οποίος θα παρουσιάσει την παιδαγωγική αξία των σχολικών γιορτών, γενικές αρχές σχεδιασμού και οργάνωσης και θα έχει το γενικό συντονισμό των εργαστηρίων, στα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τις δικές τους απόψεις για τη διοργάνωση μιας μορφής εκδήλωσης, με βάση τα δεδομένα που θα τους δοθούν. Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα παρουσιαστούν στην ολομέλεια, θα σχολιαστούν από τον εισηγητή μας και θα κλείσουμε με γενική συζήτηση.

 

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε στο φαξ  22721248 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2007. Έντυπο για Δήλωση Συμμετοχής αποστάληκε ταχυδρομικώς στο σχολείο σας. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Απόστολο Αποστολίδη, πρόεδρο της Α.Κί.ΔΑ. Λευκωσίας, στο τηλ. 99744808 και το Γιώργο Σιαμπή, οργανωτικό γραμματέα, στο 99529625.

 

 

Σεμινάριο – Εργαστήρι για το μάθημα της Τέχνης

 

ΛΑΡΝΑΚΑ, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, 9:45π.μ.–13:00 μ.μ., Δ΄ Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ, Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, 9:45π.μ.–13:00 μ.μ., Γ΄ Δημ. Σχολείο Παραλιμνίου

 

  • Το εργαστήρι θα έχει τη μορφή των σταθμών εργασίας.
  • Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από όλους τους σταθμούς σε ομάδες των 10-15 ατόμων.
  • Σε κάθε σταθμό οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα υλικά για να δημιουργήσουν τη συγκεκριμένη κατασκευή.
  • Οι οδηγίες για τη δημιουργία των κατασκευών με εισηγήσεις για εφαρμογή στην τάξη θα δοθούν γραπτώς στους συμμετέχοντες.
  • Θα δοθεί επίσης, επιπρόσθετο υλικό σε ηλεκτρονική μορφή CD.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τιμόθεος Ευθυμίου 99487082, Μιχάλης Μουστακάς 99454590

ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!

Ø

 

Σημείωση: Σε περίπτωση που δε θέλετε να είστε παραλήπτης του Ηλεκτρονικού Δελτίου Ενημέρωσης & Κατάρτισης, παρακαλούμε όπως στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και θα διαγραφείτε. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν εμφανίζεται σε κανένα υπολογιστή των υπόλοιπων παραληπτών του Δελτίου. Για οτιδήποτε άλλο θέλετε, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.akida.info ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Δεσμευόμαστε να σας απαντήσουμε εντός 3 ημερών.

 

Εκπαιδευτικό Υλικό

 

facebook Twitter YouTube
Τελευταία Ενημέρωση:
Παρασκευή,
02/08/2019 16:10