Α.Κί.ΔΑ

 

 

 

 

Ποιοι είναι Online

Έχουμε 160 επισκέπτες συνδεδεμένους

 

 

Η γνώμη σας μετρά

Για ποια θα θέλατε να ενημερώνεστε περισσότερο σε αυτή τη σελίδα;


Αποτελέσματα

ΑΚΙΔΑ Facebook

ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ;

Xάρης Χαραλάμπους - Πρόεδρος Ανεξάρτητης Κίνησης Δασκάλων ( ΑΚΙΔΑ )

 

Όπως αναμενόταν το Υπουργικό συμβούλιο αγνόησε για άλλη μια φορά την ΠΟΕΔ και προχώρησε στην γνωστή πια  απόφαση του για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Η αδιαλλαξία και οι ετσιθελικες αποφάσεις από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας στο χώρο της Παιδείας συνεχίζονται και θα εντείνονται.

 

Σοβαρή ευθύνη  βέβαια φέρουν και οι ηγεσίες των Οργανώσεων με την απαθή στάση τους έναντι του Υπουργείου Παιδείας. Άλλες Οργανώσεις με τη συναίνεσή...τους και άλλες με την ανοχή... τους από την πλειοψηφία, προσφέρουν στο Υπουργείο την ευκαιρία βήμα με βήμα να προχωρεί σε απαράδεκτες αλλαγές και ρυθμίσεις που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βελτιώσουν προς το καλύτερο την Παιδεία του τόπου ούτε και το περιβάλλον της σχολικής ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών.

Ως ΑΚΙΔΑ καλούμε την ΠΟΕΔ να προχωρήσει στην άμεση σύγκλιση ΔΣ και ως μέτρο αντίδρασης στη νέα πρόκληση από μέρους της Επίσημης Πλευράς, να μην επιτρέψει στα μέλη της και σε σχολεία να συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης, που αυθαίρετα και χωρίς την ολοκλήρωση του διαλόγου αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας.

Το ρεσιτάλ επίδειξης δύναμης από μέρους του συνεχίζεται. ΝΣΔΕ , ΝΩΠ, Σχέδιο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών. Ακολουθούν τα χειρότερα με το Νέο Σχέδιο Αξιολόγησης και ότι άλλο αποφασίσουν... Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; Ποτέ θα ξυπνήσουν από το βαθύ ύπνο...τους;

 

Εκπαιδευτικό Υλικό

 

facebook Twitter YouTube
Τελευταία Ενημέρωση:
Παρασκευή,
12/07/2019 10:28