Α.Κί.ΔΑ

 

 

 

 

Ποιοι είναι Online

Έχουμε 203 επισκέπτες συνδεδεμένους

 

 

Η γνώμη σας μετρά

Για ποια θα θέλατε να ενημερώνεστε περισσότερο σε αυτή τη σελίδα;


Αποτελέσματα

ΑΚΙΔΑ Facebook

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ_190316

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών (Α.Κί.ΔΑ), το ιδιωτικό Ινστιτούτο Excellence και το Πανεπιστήμιο UClan είναι συνδιοργανωτές στο 1ο Παγκύπριο Συνέδριο: «Οικοδομώντας το σχολείο της χαράς και της δημιουργικότητας», το οποίο θα λάβει χώρα στις  16 Μαρτίου 2019, στο Πανεπιστήμιο Uclan και θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε γονείς και σε όποιον οραματίζεται την οικοδόμηση ενός χαρούμενου και δημιουργικού σχολείου. Το συνέδριο θα είναι υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα και χαιρετισμό θα απευθύνει η ΠΛΕ Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας Λάρνακας/ Αμμοχώστου Δρ Ειρήνη Χατζηλουκά Μαυρή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το συνέδριο θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην επιμόρφωση των συνέδρων και θα είναι μία σημαντική αρχή για έναν δημιουργικό διάλογο σχετικά με το ερώτημα: «Ποιο σχολείο θέλουμε;».

Ως Α.Κί.ΔΑ. υποστηρίζουμε τη δημιουργία ενός σχολείου που να αγαπά και να αγαπιέται, ενός σχολείου που να εμπνέει και να δίνει την ευκαιρία για μια ολόπλευρη ανάπτυξη μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Πιστεύουμε ότι η έμφαση στη χαρά και στη δημιουργικότητα θα λειτουργήσει θετικά στην ανάπτυξη των ταλέντων του κάθε παιδιού ξεχωριστά και θα ενισχύσει τη μάθηση, τροφοδοτώντας τους μαθητές με κίνητρα, όραμα και διάθεση για εξέλιξη.

Ένα ευχάριστο και δημιουργικό σχολείο δε θα εκπαιδεύει απλά τους μαθητές αλλά θα διαμορφώνει αξίες και στάσεις.  Θα είναι ένα σχολείο πραγματικά ανθρώπινο και δημοκρατικό που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις που χρειάζονται, ώστε να ζωγραφίσουμε όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς έναν κόσμο καλύτερο!

 Για περισσότερες πληροφορίες στο: https://goo.gl/QweUrX και στο: https://www.facebook.com/events/378649789359665/ 

Αφίσα Συνεδρίου

Πρόγραμμα Συνεδρίου 

 

 

Εκπαιδευτικό Υλικό

 

facebook Twitter YouTube
Τελευταία Ενημέρωση:
Κυριακή,
16/02/2020 22:15