Α.Κί.ΔΑ

 

 

 

 

Ποιοι είναι Online

Έχουμε 268 επισκέπτες συνδεδεμένους

 

 

Η γνώμη σας μετρά

Για ποια θα θέλατε να ενημερώνεστε περισσότερο σε αυτή τη σελίδα;


Αποτελέσματα

ΑΚΙΔΑ Facebook

Εργοδότηση γραμματειακού προσωπικού στα νηπιαγωγεία

Γραμματειακό προσωπικό για τα νηπιαγωγεία μας

Η εργοδότηση γραμματειακού προσωπικού στα δημοτικά μας σχολεία βοήθησε σημαντικά τη λειτουργία τους. Στους διευθυντές των σχολείων μας δόθηκε χείρα βοηθείας και ουσιαστικό στήριγμα για να επιτελέσουν το συνεχώς αυξανόμενο έργο τους και να ανταποκριθούν στα πολύπλευρα καθήκοντα τους.

Δυστυχώς η στελέχωση της δημόσιας εκπαίδευσης με  γραμματειακό προσωπικό δεν ολοκληρώθηκε. Στα νηπιαγωγεία μας δεν υπάρχουν γραμματείς, με αποτέλεσμα οι διευθύνουσες των νηπιαγωγείων να μένουν πολλές φορές στο σχολείο μέχρι και τις 4μ.μ.  για να ανταποκριθούν στα διοικητικά τους καθήκοντα.

Για την επίλυση του σημαντικού αυτού θέματος προτείνουμε τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις:

1. Την εργοδότηση γραμματειακού προσωπικού στα νηπιαγωγεία με χρονοδιάγραμμα μέχρι τρία χρόνια με βάση τα όσα ισχύουν στη δημοτική εκπαίδευση.

2. Την πίστωση διευθυντριών και διευθυνουσών των δημοσίων νηπιαγωγείων με δύο περιόδους την εβδομάδα για κάθε τμήμα του σχολείου τους. Νοείται ότι η διευθέτηση αυτή, αν επιλεγεί, θα εφαρμοστεί με βάση χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνηθεί.

Καλούμε την ΠΟΕΔ να προωθήσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν. Οι νηπιαγωγοί μας δεν είναι εκπαιδευτικοί β΄ κατηγορίας και πρέπει να τύχουν ίσης μεταχείρισης με τους συναδέλφους τους της δημοτικής εκπαίδευσης.

 

 

Εκπαιδευτικό Υλικό

 

facebook Twitter YouTube
Τελευταία Ενημέρωση:
Παρασκευή,
02/08/2019 16:10